Звіт депутатської фракції “Слуга народу” Роздільнянської райради.

Публічний звіт про діяльність депутатської фракції “Слуга народу” Роздільнянської районної ради за 2023 рік

Упродовж 2023 року депутатська фракція, до складу якої входять: Тетяна Гаврилова, Олег Гнисюк, Олександр Дем’яненко, Сергій Приходько, Ігор Середа, здійснювала свою діяльність у напрямках: розв’язання проблем жителів Роздільнянського району; підтримка ВПО; допомога ЗСУ та сприяння обороні України; забезпечення безперебійної діяльності об’єктів критичної інфраструктури; облаштування Пунктів незламності та укриттів для захисту населення.

У своїй діяльності протягом звітного 2023 року депутати фракції керувалися Конституцією України, Законом України “Про статус депутатів місцевих рад”, “Про запобігання корупції”, Регламентом Роздільнянської районної ради.

Члени фракції активно виступали на сесіях та комісіях, до складу яких вони входять, а саме: Постійної комісії районної ради з бюджету, банківської діяльності, фінансово-економічних питань та питань регуляторної політики, Постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та гласності, розвитку місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності та громадського порядку, Постійної комісії районної ради з питань аграрної політики, земельних відносин, екології, природокористування, надзвичайних ситуацій і ліквідації їх наслідків. Під час своєї роботи депутати вносили пропозиції до рішень та порядку денного, брали участь у підготовці проєктів, депутатських звернень до центральних органів влади.

Попри складну ситуацію в країні в умовах воєнного стану, депутатська фракція «Слуга народу» продовжує сприяти патріотичному та національно-культурному вихованню та підтримці молоді. Одним із пріоритетних напрямків депутатської діяльності наразі є сприяння забезпеченню життєдіяльності об’єктів критичної інфраструктури в умовах воєнного стану та фінансової стабільності громад району, соціального захисту мешканців району та ВПО, пошук міжнародних благодійних фондів щодо надання гуманітарної допомоги вимушено переселеним українцям, реалізація відновлювальних робіт дорожнього покриття доріг, будівель та споруд комунальної власності територіальних громад району, забезпечення раціонального та ефективного використання земельних, водних та лісових ресурсів, екологічної безпеки району.

Важливим напрямком роботи депутатів є спілкування із мешканцями району. За звітний період вони організовували прийоми громадян, опрацьовували звернення. Протягом року фракція мала зустрічі із головами територіальних громад Роздільнянського району щодо забезпечення безперебійної діяльності об’єктів критичної інфраструктури, організації, розгортання і діяльності Пунктів незламності в умовах воєнного стану, ліквідації стихійних лих тощо.

Діяльність членів депутатської фракції «Слуга народу», як і всього народу України, спрямована на подолання проблем, які постали з війною, на найшвидшу Перемогу над ворогом та встановлення миру в нашій країні.

Депутатська фракція «Слуга народу» в Роздільнянській районній раді

Залиште свій коментар